Afdrukken

Webdesign

Naast fotografie is het ook mogelijk om een complete website door JoyLab te laten ontwerpen. Speerpunt voor een goede website is een strak ontwerp die het bezoekers mogelijk maakt om doelgericht informatie te vinden zonder dat men daarvoor te veel handelingen moet uitvoeren.

De combinatie fotografie én website ontwerp, waarbij de illustraties in-house gemaakt kunnen worden, hebben als voordeel dat er geen of minimaal gebruik wordt gemaakt van beeldbanken en daardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. Onder meer kleine bedrijven en ZZPérs wensen graag persoonlijk over te komen. Hier speelt JoyLab op in door de website te voorzien van goede portretfoto's waardoor de afstand tussen haar (potentiële) cliënten en onderneming wordt geminimaliseerd. Websites met een persoonlijke touch, daar spelen wij graag op in.

De website welke JoyLab ontwerpt en programmeert, zijn gebaseerd op Joomla. Dit is een betrouwbare basis voor een goede website waarbij allerlei opties in te voegen zijn om aan elke wens te kunnen voldoen. Daarnaast wordt Joomla continu doorontwikkeld om aan de laatste wensen en eisen van de tijd te voldoen.

Uiteraard is er uitgebreide mogelijkheid om zelf de website bij te kunnen houden. Middels het uitgebreide administratiepaneel is het zelf artikelen aanmaken, wijzigen en verwijderen een fluitje van een cent. Er is slechts enige kennis van Microsoft Office en basiskennis internet nodig.

Om storingen en misbruik van de website te voorkomen, adviseren wij om enkele keren per jaar de website bij te werken met de laatste (beveiligings) updates. Zo worden risico's dat uw website bijvoorbeeld offline gaat of zelfs misbruikt wordt om virussen of spam te verspreiden geminimaliseerd en komt dit de stabiliteit van de website ten goede. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden uitvoeren. De enige voorwaarde voor dit abbonnement is dat de website door JoyLab ontworpen en geprogrammeerd is.